Book et foredrag

Book et foredrag

Hvis du/I er interesseret i at høre mere om mulighederne for at booke et foredrag eller arrangement, kontakt mig på mail eller telefon 40144199 for mere information.

Baggrund

Jeg er mange, mange, mange gange blevet spurgt om mit arbejde med træ, og hvad jeg gør ved det for at få det til at bukke. På et tidspunkt tænkte jeg, det ville være en god idé at samle nogle fotos og invitere til en snak om træ og træsmykker i mit værksted. Egentligt skulle det have varet 10-15 minutter, men interessen og spørgelysten var stor, så det endte med at tage 45 minutter.

Lysten til at vide noget om træsmykkerne og teknikken bag, er ikke blevet mindre, så mine fotos er blevet bagrund for et foredrag, hvor jeg fortæller om mine erfaringer med træet, dets muligheder og begrænsninger.  Jeg viser også nogle forsøg og resultater, - både dem, der gik godt, og dem, der gik knap så godt.

Ofte holder jeg foredraget i forbindelse med en udstilling hos en kunstforening, men jeg rejser også ud og holder foredraget uden udstilling, eller jeg inviterer til foredrag i mit værksted.