Det smukkeste marked - Skals højskole

17. - 18. juni 2022

Begge dage 10.00 - 17.00

 

Skals - højskolen for design og håndarbejde

Højskolebakken 21

8832 Skals

 

Når det bliver juni, holder højskolen for design og håndarbejde i Skals endnu en gang marked. Efter aflysning i 2020 og en Coronatilpasset udgave i 2021 ser det indtil videre ud til, at 2022 bliver uden restriktioner, så der både bliver mulighed for at opleve elevernes arbejde i skolens lokaler og møde en række spændende kunsthåndværkere i haven.

Jeg er en af kunsthåndværkerne i haven, og jeg glæder mig meget til at deltage, både fordi jeg holder meget af at møde publikum, kolleger, elever og lærere, og så bliver jeg altid overrasket over, hvor meget fint håndværk, der præsenteres - både af de professionelle og af eleverne.

← Tidligere indlæg Nyere indlæg →